Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Osmomartovski popust na OREI

02.03.2023.

Živimo u turbulentnom i dinamičnom vremenu, u kojem se stvari i okolnosti brzo i naglo mijenjaju. Ipak, neke stvari su nepromjenjive, poput brige kompanije Visa za vlasnike/ce Visa kartica, kao i naše nastojanje da svim OREA korisnicima pružimo što više pogodnosti - od bogate ponude rukotvorina do popusta i ušteda.

Od 01. do 08. marta/ožujka kompanija Visa vas ponovo nagrađuje popustom pri plaćanju vaših narudžbi Visa karticom. Ukoliko prvi put koristite Visa karticu na OREI iznos popusta je 15%, a ukoliko koristite Visa karticu koju ste prethodno sačuvali za plaćanje na OREI iznos popusta je 25%. Maksimalan iznos popusta kojeg možete ostvariti po narudžbi je 50 KM.

Da biste uživali u ovoj sjajnoj pogodnosti, potrebno je da prilikom plaćanja izaberete kartično plaćanje, a zatim unesete broj vaše Visa kartice kako bi sistem prepoznao istu te vam automatski obračunao popust.

Napomena: popust za plaćanje Visa karticom će vam biti prikazan na posljednjem koraku procesa naručivanja (tj. prije potvrde narudžbe).

Ne postoji ograničenje na broj narudžbi na koje možete ostvariti ovu pogodnost, stoga uživajte u kvalitetnom shopping užitku.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna bilo kakva pomoć, javite nam se putem chat-a za pomoć korisnicima kojeg možete aktivirati u donjem desnom uglu vašeg ekrana.

Promotivni popust završava 08. marta/ožujka u 23:59:59h.